سبزبنا

سبزبنا

مختصص باشیم
سبزبنا

سبزبنا

مختصص باشیم

خواص انواع و اقسام شیرها

https://dadecenter.blogsky.com/


خواص انواع و اقسام شیرها
شیر گاو
کثیرالغذاء است.برای اشخاص سرد مزاج مفید است،مولد خون می باشد و قلب و مغز را تقویت می کند.ملین است بدن را فربه و غم و اندوه را دور می کند،برای سینه و ریه مفید است و به تنهائی غذای کاملی است
شیر گاومیش
تن را فربه می کند مولد خون است،چربی به مقدار زیاد دارد مولد نیرو و انرژی است.عضلات را تقوییت می کند
شیر گوسفند
مغز و نخاع و قوه حافظه را تقویت می کند.برای زخم روده و پیچش مفید است و دافع سرفه است
شیر شتر
رنگ صورت را روشن می کند و بلغم و اخلاط را دفع می نماید.مقوی است و برای فرو نشاندن اوریون مفید است.شیر شتر ضد یبوست هم هست
شیر خر
دیر هضم است و مصلح آن شکر است سرورآور و برای مرض سل نافع است.قلب و مغز را قوت می دهد و لاغری را بر طرف می کند،برای رفع سرفه سودمند است
شیر زن
مولد رطوبت است و مقوی مغز است.چین و چروک صورت را از بین می برد و برای سرفه خشک نافع است
خواص پنیر-کره
پنیر
برای معده و روده مفید است.خلط صالح تواید می کند و تن را فربه می سازد.دیر هضم است اگر پنیر را پخته و بخورند دافع اسهال است.خوردن زیاد پنیر حافظه را کم می کند
کره
خاصیت گرم و برای معده مضر است.مصلح آن شکر و عسل می باشد بدن را فربه می کند.ملین است و روده ها را نرم می کند
توجه
شیر را نباید زیاد و مکرر گرم کرد.مکرر گرم کردن شیر باعث کاسته شدن خواص آن می گردد و طعمش هم خراب می شود.
مثلا اگر شیر دوبار گرم شود ویتامین ث خود را از دست می دهد.حتی گذاشتن شیر در جائی که اشعه خورشید بر آن می تابد ویتامین ث آن را از بین می برد

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد