● مواد لازم ▪ یک قاشق غذاخوری دانه کتان ▪ یک قاشق غذاخوری دانه گل کاملیا ▪ یک قاشق غذاخوری دانه آفتابگردان ▪ یک قاشق غذاخوری هسته پرتقال ▪ یک قاشق غذاخوری روغن بادام ▪ یک چهارم فنجان موم ▪ یک چهارم فنجان برگ گل سرخ ▪ یک فنجان آب ● طرز تهیه دانه ها را به مدت ۱۲ ساعت در آب ریخته و سپس به همراه روغن بادام در مخلوط کن ریخته و پس از گذشت ۱۰ دقیقه برگ گل سرخ را به آن اضافه کنید. موم را با حرارت غیر مستقیم بخار آب جوش ذوب کرده و به مواد درون ظرف بیفزایید. این ترکیب را می توان به مدت دوماه در محیط یخچال نگهداری کرد.