ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
● مواد لازم
▪ یک قاشق غذاخوری گل بنفشه
▪ یک قاشق غذاخوری گل رز
▪ یک قاشق غذاخوری گل اقاقیا
▪ یک چهارم فنجان برگ گل قاصدک
▪ یک قاشق غذاخوری عسل
▪ یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
▪ یک چهارم فنجان موم
▪ یک قاشق مرباخوری گلیسیرین
▪ یک فنجان آب
● طرز تهیه
آب را در ظرف شیشه ای ریخته و آن را بجوشانید، برگ ها را در ظرف ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید. موم را با حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش ذوب کرده، گلیسیرین، عسل و روغن آفتابگردان را به آن افزوده و به مدت دو دقیقه روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. مواد را در مخلوط کن ریخته و تا به دست آمدن ترکیبی یکنواخت صبر کنید. این ترکیب را می توان سه ماه در یخچال نگهداری کرد.
شادی ستاری