سبزبنا

سبزبنا

مختصص باشیم
سبزبنا

سبزبنا

مختصص باشیم

بدن کبود


به شاگردم گفتم : چرا بدنت کبوده

گفت : فقط دعا کنید پدرم شهید بشه

خشکم زد

گفتم :دخترام این چه دعاییه

گفت : آخه بابام موجیه

گفتم : خوب ان شاالله خوب میشه عزیزم چرا دعا کنم شهید بشه

گفت : اخه هر وقت موج میگیردش حال خودشو نمیفهمه شروع میکنه منو مادر و برادرم رو کتک میزنه ولی مشگل ما این نیست

گفتم : پس مشگل چیه

گفت بعد اینکه حالش خوب میشه و میفهمه که چه کار کرده شروع میکنه دسته پای هممون رو ماچ می کنه و معذرت خواهی می کنه

آخه ما طاقت نداریم شرمندگی پدرمون را ببینیم


بزرگترین سوال

بزرگترین سوالی که باید از خود بپرسید این است که 

چند بار توان زمین خوردن تا رسیدن به هدف را دارید ؟

3

1- فقط به موفقیت فکر کنید نه به شکست. 
2- 
3 - 

بهره هوشی

بهره هوشی:

 MQ=PQ+IQ+EQ+SQ

همه ما از همه انواع هوش برخورداریم اما با درصدی متفاوت، به گونه ای که هر فردی در هوشی بالاتر اما در هوشی دیگر احتمالاً پایینتر از دیگری است و افرادی از این رهگذر به موفقیت میرسند که به هوشی که در آن متبحر هستند و استعداد دارند به پروش و توجه آن بپردازند، مثلاً فردی با داشتن هوش موسیقیایی احتمال موفقیت کمی در پزشکی دارد و ..


- هوش جسمانی : Physical Intelligence, PI

- هوش عقلانی : Intellectual Intelligence, II

- هوش هیجانی : Emotional Intelligence, EI

- هوش معنوی : Spiritual Intelligence, SI


براساس نظریه زوهار و یان این هوش ها با هوش جسمانی آغاز میشوند:

هوش جسمانی یا فیزیکی (PQ): یعنی توانایی کنترل ماهرانه بدن و استفاده از اشیا، به عبارتی ارتباط بدن و ذهن، یعنی بدن در تلاشی ناخودآگاه و خودآگاه به تلاش برای سلامتی و بهترین شکل کمال و کارآمدی خود با ذهن فرد تعامل میکند، بهترین نمونه بارز برخوردار از نسبت هوش بالای آن، ورزشکاران و کسانی که به سلامت و تناسب اندام خود اهمیت و نگاه ویژه ای دارند هستند که از این هوش به شکل بالایی برخوردارند.

هوش عقلانی (IQ): این هوش مربوط به مهارت های منطقی و زبانشناسی ماست که در حال حاضر بیش از سایر هوش ها به عنوان ملاک موفقیت آموزشی محسوب می شود و مناسب حل مساله ریاضی و منطقی است.

هوش عاطفی یا هیجانی (EQ): توانایی درک و مدیریت احساسات خود و دیگران است که به توانایی برقراری ارتباطی مثبت و پایدار با دیگران می‌انجامد و اکتسابی ست. EQ به افراد کمک می‌کند تا احساسات خود را بهتر ببینند و آنها را مدیریت کنند. این هوش همچنین باعث می‌شود که فرد احساسات دیگران را دیده، درک نماید و عکس‌العمل مناسبی در مقابل آن نشان دهد. هوش هیجانی باعث می‌شود فرد در هر موقعیتی بهترین رفتار و عکس‌العمل را نشان دهد. بنابراین کسانی که دارای هوش هیجانی بالایی توسط انگیزه و پشتکار و اصلاح پیاپی رفتار و کردار خود در ارتباط با خود و دیگران هستند به طور ملموس دوستان بسیاری دارند. بسیاری از مسئولین دفاتر مدیران ، مسئولین روابط عمومی ، کارشناسان بازاریابی و فروش و مشاغل دیگر نیاز به افرادی دارند که دارای هوش هیجانی بالا باشند.
هوش معنوی (SQ): هوش IQ به ما کمک می‌کند منطقی فکر کنیم و تصمیم بگیریم، PQ کمک می کند تا جسم سالم‌تری داشته باشیم، EQ کمک می‌کند تا با درک احساسات موجود در موضوع، شرایط موجود را بسنجیم و بهترین تصمیم را بگیریم، درحالی‌که هوش معنوی یا SQ این توانایی را می‌دهد که اگر از شرایط موجود راضی نیستیم، آن را تغییر داده و به سمتی که ترجیح می‌دهیم هدایت کنیم و به مفاهیم نگاهی ارزشی و اخلاقی با هوشی مدیریتی داشته باشیم، به عبارتی هوش معنوی باعث می‌شود افکار تنگ نظرانه نداشته و نگرش خود را در هیچ چارچوبی قفل نکنیم، ذهن خود را برای ایجاد خلاقیت و نوآوری آزاد گذارده و دنبال رویاهای خود برویم، بایدها و نبایدها را بازنگری کرده و قضاوت و پیش‌داوری در مورد خود یا دیگران نداشته باشیم و بر رویدادها و افراد برچسب خوب و بد نزنیم؛ کنجکاوی آزادانه و بدون ترس دوران کودکی خود را حفظ کرده و پذیرای تغییرات و فرصتهای زندگی باشیم، چرا که فرد با بهره لازم این هوش نه اسیر افسوس گذشته است که درسهای لازم از آن را گرفته نه نگران فردا، که در حال زندگانی میکند و از تهدیدها و پیشامدها با داشتن آرامش و خردمندی اش فرصت میسازد. SQ طراوت ذهنی ما را حفظ می‌کند تا هرگز از میل به دانستن دست برنداریم و همیشه به دنبال پاسخ چراهای اساسی ذهنمان و علت وجودی خود باشیم تا دریابیم برای چه هدفی به دنیا آمده‌ایم و به دنبال آن هدف برویم. 
بدین ترتیب هوش معنوی هدایت و معرفت درونی، حفظ تعادل فکری، آرامش درونی و بیرونی و عملکرد همراه با بصیرت، ملایمت و مهربانی و اخلاق و داوری بر خود را شامل میشود.به عبارتی هر چه انسان بیشتر در مسیر کمال عرفانی و خودشناسی پا پیشتر بگذارد به هوش معنوی بالاتر و آرامش درونی و بیرونی بیشتری میرسد.


مرطوب کننده پوست


مرطوب کننده پوست● مواد لازم
▪ یک قاشق غذاخوری گلیسیرین
▪ یک و نیم فنجان آب گرم
▪ یک چهارم فنجان ژل آلوئه ورا
▪ نصف فنجان برگ گیاه بومادران
▪ یک چهارم فنجان روغن نارگیل
● طرز تهیه
برگ ها را به همراه آب در یک ظرف شیشه ای ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید.
در ظرفی دیگر گلیسیرین را به همراه روغن نارگیل و ژل آلوئه ورا ریخته و آن را به مدت پنج دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید. 
مواد محتوی درون ظرف ها را پس از سرد شدن درون مخلوط کن ریخته و به مدت سه دقیقه صبر کنید تا ترکیبی یکنواخت به دست آید.

مرطوب کننده طبیعی


مرطوب کننده طبیعی● مواد لازم
▪ یک فنجان روغن هسته انگور
▪ یک چهارم فنجان روغن نارگیل
▪ نصف فنجان آب مقطر
▪ ۱۰ قطره عصاره برگ ریحان
▪ یک چهارم فنجان کرم ویتامین (آ)
▪ نصف فنجان موم
▪ پنج قطره عصاره اسطوخودوس
● طرز تهیه
موم را با حرارت غیر مستقیم بخار آب جوش ذوب کنید. روغن ها را به آن افزوده و هم بزنید. مواد درون ظرف را پس از سرد شدن، داخل مخلوط کن ریخته و سایر مواد را به آن اضافه کنید. پس از گذشت پنج دقیقه ترکیب آماده است.

مرهم سیب


مرهم سیب● مواد لازم
▪ چهار قاشق غذاخوری موم
▪ پنج قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک قاشق غذاخوری گلیسیرین
▪ سه قاشق غذاخوری آب سیب
● طرز تهیه
موم را آب کرده و به آرامی به بقیه مواد اضافه کنید. وقتی مخلوط هنوز گرم است آن را در ظرفی بریزید و بگذارید سفت شود.
این مرهم سیب برای چند روز تازه و قابل استفاده است و از آن در طول روز می توانید به دفعات استفاده کنید.