سبزبنا

مختصص باشیم

سبزبنا

مختصص باشیم

دانلود مقاله ترجمه دیابت فعال کردن جهش‌ها در ژنی که kir6 2 زیر گروه مسیر ـ پتاسیم حساس به ATP 18 ص

دانلود مقاله ترجمه دیابت فعال کردن جهش‌ها در ژنی که kir6 2 زیر گروه مسیر ـ پتاسیم حساس به ATP 18 ص

دانلود مقاله ترجمه دیابت فعال کردن جهش‌ها در ژنی که kir6 2 زیر گروه مسیر ـ پتاسیم حساس به ATP  18 ص

(ترجمه دیابت فعال کردن جهش‌ها در ژنی که kir6 2 زیر گروه مسیر ـ پتاسیم حساس به ATP 18 ص)


بازدید کننده گرامی امروز یک مقاله کامل از شرح (ترجمه دیابت فعال کردن جهش‌ها در ژنی که kir6 2 زیر گروه مسیر ـ پتاسیم حساس به ATP 18 ص) برای شما اماده کرده ایم .خلاصله و مقدمه ای از این مقاله در زیر اماده است که شما میتوانید ان رو مطالعه فرمایید و در صورت تمایل انرا با مبلغ بسیار ناچیزی تهیه کنید.


 


‏فعال کردن جهش‏‌‏ها در ژنی که kir6.2‏ زیر گروه مسیر ـ پتاسیم حساس به ATP‏ و دیابت دوره‏‌‏ی ‏نوزادی را کدگذاری می‏‌‏کند و به رمز درمی‏‌‏آورد


‏چکیده


‏پیشینه تحقیق


‏بیماران دیابتی دوره نوزادی معمولاً در 3 ماهه اول زندگی دارای چنین عارضه‏‌‏ای می‏‌‏شوند و نیازمند به درمان اسنولین دارند. در بیشترم موارد، دلیل ناشناخته‏‌‏ای می‏‌‏باشد. از آنجا که مسیرهای پتاسیم حساس به ATP‏ (kATP‏) در میان ترشح انسولین تحریک شده بوسیله گلوکز از طریق سلول‏‌‏های بتای وابسته به لوزالمعده قرار دارد، ما فرض می‏‌‏کنیم که فعال کردن جهش‏‌‏ها در ژنی که زیرگوره kir6.2‏ این مسیر را کدگذاری می‏‌‏کند، باعث دیابت‏‌‏های دوره‏‌‏ی نوزادی می‏‌‏شود.


‏مواد و ‏روش‏‌‏ها


‏ما ژن kCNJII‏ را در 29 بیمار با دیابت‏‌‏های دوره‏‌‏ی نوزادی ثابت و دائمی ترتیب دادیم. عکس‏‌‏العمل تراوش انسولین نسبت به گلوکاکن سیاهرگی، گلوکز و تولبوتامید در بیمارها و بیمارانی ارزیابی شده که دارای جهش‏‌‏هایی در ژن بودند.


‏نتایج


‏شش جهش دوتخمکی جدید در 10 نفر از این 29 بیمار مشخص شد. در دو بیمار دیابت از نوع خانوادگی بود و در 8 نفر دیگر دیابت از جهش‏‌‏های خود به خودی بوجود آمد. دیابت‏‌‏های دوره‏‌‏ی نوزادیشان بوسیله کتواسیداسیس ‏مشخص شد ‏یا اینکه بوسیله افزایش در قند خون مشخص شد و سپس با انسولین درمان شد. بیماران انسولین را در عکس‏‌‏العمل نسبت به گلوکز یا گلوکاگون ترشح نکردند، اما در عکس‏‌‏العمل نسبت به تولبوتامین انسولین ترشح کردند. 4 نفر از بیماران همچنین دارای تاخیر پیشرفتی وضعیت ماهیچه‏‌‏ای بودند، 3 نفر از آنها صرع داشتند و دارای ویژگی‏‌‏های کژریخت خفیف بودند. زمانی که معمولترین جهش


‏‌‏ها در kir6.2‏ ‏با دریافت کننده‏‌‏ی سولفونیلوریای 1 در اووسیت‏‌‏ها Xenopus laevis‏ نشان داده می‏‌‏شود، توانایی ATP‏ برای سد کردن مسیرهای kATP‏ ‏جهش یافته به طور زیاد کاهش پیدا می‏‌‏کند.


‏نتیجه‏‌‏گیری


‏جهش‏‌‏های فعال کننده هتروزیگوت در ژن کدگذار kir6.2‏ ‏باعث دیابت دوره‏‌‏ی نوزادی دائمی می‏‌‏شود و همچنین ممکن است با تاخیر پیشرفتی، ضعف ماهیچه‏‌‏ها و بیماری صرع همراه باشد. تعیین دلایل ژنتیکی دیابت‏‌‏های دوره‏‌‏ی نوزادی همیشتی و دائمی ممکن است درمان این بیمارا‏ن را با سولفونی لوریا آسان کند. دیابت‏‌‏های دوره‏‌‏ی نوزادی ‏ممکن است به عنوان افزایش قند خون نیاز به انسولین تعریف شود که در سه ماهه اول دوره زندگی تشخیص داده می‏‌‏شود. این ممکن است موقتی باشد‏ (در مانگین 3 ماه از بین می‏‌‏رود) یا اینکه ممکن است دائمی باشد که نیازمند درمان با انسولین در طول زندگی باشد. پیشرفت اساسی در فهم ما از دیابت‏‌‏های دوره‏‌‏ی نوزادی موقت می‏‌‏باشد که بیشتر موارد آن قابل استناد به یک ناهنجاری‏‌‏ در مناطق نقش‏‌‏پذیر کروموزوم 6 می‏‌‏باشد. ‏در بیشتر بیماران، دلیل دیابت نوزادی دائمی ناشناخته می‏‌‏باشد. جهش‏‌‏های هتروزیگوت ترکیبی و هموزیگوت در ژن کدگذار گلوکوگیناز برای موارد معدودی تخمین زده می‏‌‏شود.


‏ژن‏‌‏ها برای وضعیت‏‌‏های چند سیستمی و نادر که شامل دیابت‏‌‏های نوزادی می‏‌‏شود، شناخته و تعیین شده است. مسیرهای پتاسیم حساس به ATP‏ (kATP‏) ‏نقش مرکزی در ترشح انسولین متحرک شده بوسیله گلوکز ‏از سلول‏‌‏های بتای وابسته به لوزالمعده بازی می‏‌‏کند. ترشح انسولین بوسیله بسته شدن کانال‏‌‏ها شروع می‏‌‏شود و بوسیله‏‌‏ی باز شدنشان منع می‏‌‏شود (شکل 1). مسرهای kATP‏ ‏سلول بتا پیچیدگی اکتامتریک را شکل‏‌‏گیری منفذی اصلاح کردن سولفونی لوریا تنظیمی زیرواحدهای کانال پتاسیم ‏باطناً و 4 زیرواحد دریافت کنند می‏‌‏باشد (SUR1‏). در دوره‏‌‏ی kir6.2‏ و SUR1‏ برای تنظیم متابولیکی صحیح کانال و مسیر موردنیاز می‏‌‏باشد. ATP‏ ‏کانال و مسیر را به وسیله اتصال به

دانلود مقاله ترجمه دیابت فعال کردن جهش‌ها در ژنی که kir6 2 زیر گروه مسیر ـ پتاسیم حساس به ATP 18 ص - ‏فعال کردن جهش‏‌‏ها در ژنی که kir6.2‏ زیر گ..

تایپایران - مرکز تخصصی تایپ

تست اول

. دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد