ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
فایل پاورپوینت آماده ارائه با موضوع باکتری بروسلا در 30 اسلاید و با قابلیت ویرایش
فایل پاورپوینت آماده ارائه با موضوع باکتری بروسلا در 30 اسلاید و با قابلیت ویرایش
عناوین مهم :
گونههای بیماری زا
اثرات مصرف پنیر بر سلامتی
ارزش غذایی و روش تولید پنیر لیقوان
بررسی
میزان شیوع و شدت آلودگی به باکتری های بروسلا ملی تنسیس (Brucella
melitensis) و بروسلا آبورتوس (Brucella abortus) در گوسفندان و گاوهای
مناطق روستایی شهرستان تویسرکان، همدان
تب مالت در بهار و پاییز شایع تر است
خودداری از مصرف بستنی های سنتی و غیرپاستوریزه
عامل بیماری بروسلوز چیست؟
چه حیواناتی به بروسلوز حساس هستند؟
وضعیت بروسلوز در جهان چگونه است؟
وضعیت بیماری در ایران چگونه است؟