ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
ترخون قدرت دفاع بدن را در برابر بعضی ویروس ها مانند ویروس آبله و باکتری هایی مانند حصبه زیاد می کند.
ترخون دارای خواص اشتها آور است و سکسکه را ازبین می برد. همچنین مقوی معده و کم کننده رطوبت اضافه بدن می باشد. مصرف آن برای جلوگیری ازخونریزی لثه و التیام زخم های دهان مفید است و گرفتگی مجاری را بازمی کند و خشک کننده رطوبت هاست.
ترخون برای ایجاد دردهای اعصاب مفیداست. این گیاه برای گرم مزاجان مضر است و زیاده روی درخوردن ترخون مشکلاتی را بوجود می آورد. همچنین مصرف این گیاه برای سینه خوب نمی باشد و ایجاد خشونت سینه می کند لذا باید با عسل خورده شود.
ترخون کمی تلخ است و تا مدتی حس چشایی را کاهش می دهد و خیلی دیرهضم است.